fbpx

Maskin-erfaren kollega til udekørende opgaver

Er du god til at håndtere større maskiner, har du erfaring med specialmaskiner, og er du klar på et alsidigt arbejde, hvor dagens agenda altid byder på noget nyt?
Så søger vi dig til Grøn Vækst A/S.

frisk luft og højt til himlen
Alsidig grøn hverdag, med godt sammenhold

Grøn Vækst er et nationalt anlægsgartnerfirma med cirka 160 ansatte og kontorer i Roskilde, Hillerød og Holstebro. Vi er specialiseret i grøn pleje, og har dertil en anlægs- og en vintertjeneste afdeling. Din stilling bliver tilknyttet vores afdeling i Roskilde og et team på 5 gode kolleger.

Dagens arbejde i teamet medfører en alsidig hverdag, hvor du med til at foretage opgaver som kirkegårdsgravning, dampning med stor dampmaskine, og opgaver med specialmaskiner, såsom fejning, skråningsklipning, slagleklipning, såning, brænding m.m. Dertil står vi for transporten af maskinerne rundt til de forskellige opgaver.
Vi har base i Roskilde, men færdes i både Storkøbenhavn, omkring Roskilde og ind imellem i Nordsjælland.
Hvis der er få opgaver i marken, giver vi også gerne vores kolleger en hånd hvor vi kan, både ude på pladserne og hjemme på værkstedet.

Grøn Vækst er et sted hvor
Hvem er du?

Vi søger dig som virkelig kender din vej omkring en maskine. Måske er du uddannet mekaniker, måske er du landbrugsuddannet, eller måske noget helt tredje. Har du erfaring med ovenstående opgaver, så er det bare et plus.

Du er åben overfor, at arbejdstiderne kan variere og at det i spidsbelastninger ikke altid er muligt at gå hjem på klokkeslættet fyraften. Der skal også arbejdes en lørdag i ny og næ og det ser du stort på. Til gengæld tilbyder vi rig mulighed for flekstid og en generelt fleksibel tilgang til tingene.

Endelig er du smilende og imødekommende og kan lide at hjælpe dine kolleger. Du kan løse dagens ind imellem uforudsigelige opgaver, med ro og overblik og har ikke noget imod, at det bare er dig selv og din maskine sammen en god del af dagen, da der ofte er tale om enkeltmandsopgaver. 

Vi er særligt interesserede i dig der har stort kørekort og evt. hænger. 

Hos Grøn Vækst tilbyder vi

Sundhedsforsikring til alle ansatte

Fleksible arbejdsforhold og flextidsordning​

Fede sociale arrangementer

Mulighed for at videreuddanne dig, som del af din ansættelse​

Gode kolleger og en arbejdsplads der brænder for det gode arbejdsmiljø​

Arbejdstiden

37 timer om ugen med flextidsordning op til 44 timer om ugen.

Ansættelse

Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst.

yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte  Thomas Larsen på tlf. 42 12 67 35

ansøgningsfrist

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning

Forventet opstart

Snarest muligt
Er Du Klar Til Nye Udfordringer?
Vi glæder os til at høre fra dig