fbpx

Anlægsgartnere med speciale i plejeteknik – Nordsjælland

Er du til frisk luft og højt til himlen, elsker du arbejdet med planter og jord, og er du engageret omkring dit arbejde? Så søger vi dig, som er faglært grøn anlægsgartner.

Frisk Luft Og Højt Til Himlen
Alsidig grøn hverdag, med godt sammenhold

Grøn Vækst er et nationalt anlægsgartnerfirma med cirka 170 ansatte og afdelinger i Hillerød, Roskilde, Slagelse, og Holstebro. Vi er specialiseret i grøn pleje, og har dertil en anlægs- og en vintertjeneste afdeling.

Fra vores base i Hillerød, har vi en lang række forskellige opgaver i Nordsjælland, som spænder fra grøn pleje i store virksomhedsområder, til sjove små planteopgaver i boligområder. Det er f.eks. opgaver som plantning, hækkeklipning, buskrydning, renhold, og meget andet. Du får sol på næsen og luft under vingerne, og er udenfor stort set hver dag.

I Nordsjælland er vi et cirka 50 mand stort team i højsæsonen, og alle hjælper alle, i god stemning. Vi mødes som minimum 1 gang månedligt alle sammen, til kage, faglige indspark og hygge.

 Ved siden af de alsidige daglige opgaver, er der masser af muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, både med daglig sparring med dine kolleger og igennem de kurser vi tilbyder dig at tage igennem året, ikke mindst i vintermånederne.

Grøn Vækst er stedet hvor
Hvem er du?
Har du viljen og lysten til at gøre en forskel, med ansvarsfølelse og faglig stolthed, så vil du passe godt ind hos Grøn Vækst. Det gode samarbejde er nøglen i alt hvad vi gør og du skal ville deltage aktivt i at skabe et godt arbejdsmiljø for dig selv og dine kollegaer. Det betyder også, at du er ærlig og pålidelig, og har en positiv tilgang til tingene.

Vi hører gerne fra dig der er faglært anlægsgartner med speciale i plejeteknik.
Derudover håber vi at:
Hos Grøn Vækst tilbyder vi:

Sundhedsforsikring

Fleksible Arbejdsforhold

Fede Arrangementer

Videreuddannelse

Godt Arbejdsmiljø

Yderligere:
Arbejdstiden
37 timer om ugen med flextidsordning op til 44 timer om ugen.
Ansættelse
Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst.
Yderligere Oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte Stephanie Ingversen på 42 12 67 33

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning
Forventet Opstart

April, evt. tidligere

Er Du Klar Til Nye Udfordringer?
Vi glæder os til at høre fra dig