fbpx

Eksperter i biodiversitet

Denne side skal inspirere dig i retning af at bringe biologisk mangfoldighed ind i hverdagen som en helt naturlig del af en grøn strategi. Det viser sig, at det har positiv effekt på både flora, fauna og mennesker. Der er mange muligheder, og Grøn Vækst A/S har opbygget en solid erfaring inden for biodiversitet i moderne byggeri gennem en årrække.

Så vi tør godt kalde os eksperter i biodiversitet!

Motivation for nye tiltag for øget biodiversitet

Ønsket om at gøre en aktiv indsats for en presset natur er høj blandt vores kunder. Der hersker en stigende forståelse for, at hvis man tager ansvar for en bedre natur med øget biodiversitet, så bidrager man til en fremtid med langt flere muligheder for dyr, planter og mennesker. Blandt effekterne af disse tiltag kunne være en positiv udvikling i artsvarieteten i både flora og fauna, og hermed en øget livskvalitet for beboere eller ansatte i de områder, hvor tiltagene implementeres. Det fastholder både beboere og medarbejdere, og det øger muligheden for at rekruttere nye, miljøbevidste medarbejdere.

Hvordan implementeres biodiversitet i områderne

Det er egentlig ikke raketvidenskab, når man har prøvet sig frem en årrække. Og Grøn Vækst A/S har – sammen med udvalgte kunder – investeret i at opbygge en solid erfaring i implementering af tiltag, der øger biodiversiteten. Så efter en gennemgang af dine grønne områder, vil vi kunne opstille forslag og planer, der passer til præcis de områder, du råder over.

Praktiske erfaringer

For at dokumentere nogle af de praktiske erfaringer, har vi allieret os med en af vores samarbejdspartnere gennem næsten 10 år.
GfS Ørestad. Susanne Raben Rasmussen sidder midt i virkeligheden, ude i marken, og hun oplever effekten af en lang række tiltag, som de udfolder sig dag for dag. Her kan du læse om hendes oplevelser med investering i øget bidiversitet i moderne byggeri, og om de effekter, det medfører for beboere og virksomheder i området.

Læs hvad GFS Ørsted siger om os:

Download vores brochure med inspiration og baggrund

Vil du se eksempler på mange af de tiltag, vi implementerer med henblik på at øge biodiversiteten i bynære områder, så download vores brochure med masser af billeder og mere baggrund for tiltagene.