fbpx

Ydelser

Pleje af grønne områder

Grøn Vækst A/S plejer og vedligeholder grønne områder for det offentlige, private virksomheder og på slotte og herregårde.

Grøn Vækst A/S udfører grøn pleje for de mest krævende kunder i Danmark. Vores faglige, dygtige og smilende medarbejdere sikrer et konstant højt plejeniveau på arealerne.

Vores ydelser omfatter bl.a.:

Vintertjeneste

Vi har ansvaret for mere end 1000 lokationer i hele landet, hvor vi er på konstant vintervagt fra den 1. oktober og frem til 15. april. Vi holder øje med vejret og glatførebekæmper og snerydder, når det er nødvendigt.
Arbejdet foregår typisk om natten, så arealerne er ryddet og i orden inden kl. 07.00 om morgenen.
Vores vagttelefon er altid åben, så kunder og medarbejdere hurtigt kan få fat i den ansvarshavende vintervagt.

Vi tilbyder:

Ejendomsservice

Vi sætter en ære i at udføre et pænt og ordentligt arbejde, og vi lægger vægt på, at vores medarbejdere kan servicere beboere og brugere på en positiv og imødekommende facon. Opgaverne løses til fast pris og på kontrakter af varighed fra 1-5 år.

Vores ydelser omfatter bl.a.:

Træpleje

Grøn Vækst har valgt at etablere egen træplejeafdeling med højt kvalificerede træplejere. Disse medarbejdere er eksperter i vurdering af risikotræer og pleje af alle typer træer.

Vores ydelser omfatter bl.a.:

Anlæg af beplantning og græs​

Vi udfører alt inden for beplantning og græs, både i haver, parker og på offentlige arealer.

Når vi har udført anlægget og indgået en aftale om pasning af arealet det efterfølgende år, gives der grogaranti på alle planter.

Vores ydelser omfatter bl.a.:

Nyanlæg

Gennem vores søsterselskab Idverde, kan Grøn Vækst tilbyde sparring og hjælp omkring udførsel af anlægsopgaver, hvad enten der er tale om rene anlægsopgaver, eller anlæg i forbindelse med grøn pleje. 

 

kort over klimacases