fbpx

Et grønt fællesskab
i Grøn Vækst?

Frisk luft og altid højt til himlen

Har du lyst til at arbejde et sted, hvor du værdsættes for den du er, og hvor der samtidig arbejdes for at skabe et grønnere aftryk?
Vi søger løbende både grønne og grå anlægsgartnere, maskinførere og medhjælpere, og har du lysten og viljen til at prøve kræfter med det grønne, uden at have en officiel uddannelse, så er du også meget velkommen til at søge hos os.
Med afdelinger i Roskilde, Hillerød og Slagelse er der muligheder på næsten hele Sjælland.

Du gør en forskel

Der kommer i Danmark mere og mere fokus på planter og deres positive effekter, bl.a. i klimakampen. I et grønt anlægsgartner firma som Grøn Vækst kan du gøre en konkret forskel, for at der kommer flere grønne steder og mere plads til natur.
Som medarbejder i Grøn Vækst har også du et væld af muligheder, for at prøve forskellige tillidshverv af og derigennem gøre en forskel for både dig selv og dine kolleger. Igennem de kurser vi løbende udbyder, kan du videreuddanne og udvikle dig.
I Grøn Vækst er medarbejderne og miljøet kernen og vi er certificerede efter internationale standarder indenfor begge dele.
For det skal føles både godt og meningsgivende at gå på arbejde. 

Karrieremuligheder

Grøn anlægsgartner

Grå anlægsgartner

Anlægsgartner medhjælp

Maskinfører

Formand

Service og renhold

Græspilot

Vores DNA

I Grøn Vækst er vi ikke større, end at de fleste kender hinanden, direktørernes dør står åben, og ledelsen er helt nede på jorden
Trods over 10 år på bagen, føler vi os stadig som vårharer, og her er kort fra ide til handling, og plads til innovation og nye forslag, ikke mindst fra medarbejderne.
Vi er drevet af et fokus på miljø og medarbejderne og det er kernen i vores DNA.