fbpx

Anlægsgartnere med speciale i plejeteknik, og medhjælpere – Sjælland

Er du til frisk luft og højt til himlen, elsker du arbejdet med planter og jord, og er du engageret omkring dit arbejde? Så søger vi dig, som enten er faglært grøn anlægsgartner, eller gerne vil være gartnermedhjælper.

Frisk Luft Og Højt Til Himlen
Alsidig grøn hverdag, med godt sammenhold

Grøn Vækst er et nationalt anlægsgartnerfirma med cirka 170 ansatte og afdelinger i Roskilde, Slagelse, Hillerød og Holstebro. Vi er specialiseret i grøn pleje, og har dertil en anlægs- og en vintertjeneste afdeling.

Vi har opgaver næsten overalt på Sjælland, bl.a. på regionssygehusene i Slagelse, Roskilde og Vordingborg, men også mange andre steder. Det er f.eks. opgaver som plantning, hækkeklipning, buskrydning, renhold, og meget andet. Der kan både være tale om en mere fast arbejdslokation, men elsker du at være på farten til mange forskellige steder og opgaver, så er det også en mulighed. Du får sol på næsen og luft under vingerne, og er udenfor stort set hver dag. 

Ved siden af de alsidige daglige opgaver, er der masser af muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, både med daglig sparring med dine kolleger og igennem de kurser vi tilbyder dig at tage igennem året, ikke mindst i vintermånederne

Grøn Vækst er stedet hvor
Hvem er du?
Har du viljen og lysten til at gøre en forskel, med ansvarsfølelse og faglig stolthed, så vil du passe godt ind hos Grøn Vækst. Det gode samarbejde er nøglen i alt hvad vi gør og du skal ville deltage aktivt i at skabe et godt arbejdsmiljø for dig selv og dine kollegaer. Det betyder også, at du er ærlig og pålidelig, og har en positiv tilgang til tingene.
Vi hører meget gerne fra dig, der enten er faglært gartner ELLER ønsker at starte som gartnermedhjælper (med/uden erfaring).
Hos Grøn Vækst tilbyder vi:

Sundhedsforsikring

Fleksible Arbejdsforhold

Fede Arrangementer

Videreuddannelse

Godt Arbejdsmiljø

Yderligere:
Arbejdstiden
37 timer om ugen med flextidsordning op til 44 timer om ugen.
Ansættelse
Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst.
Yderligere Oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte Jakob Kristensen på 42 12 67 01

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning
Forventet Opstart
Snarest muligt
Er Du Klar Til Nye Udfordringer?
Vi glæder os til at høre fra dig