fbpx

Grøn omstilling projekt i gang

Vi har modtaget med midler fra EU-projekt, som støtter erhvervslivet post-corona. I hele 2022 er der fokus på grøn omstilling i Grøn Vækst.


Biodiversitet, klimaforandringer- og tilpasning og plads til naturen, er emner der er kommet for at blive. Og netop i anlægsgartnerfaget er der mange muligheder for positiv påvirkning, fra grønne arealer med høj biodiversitet, til byparker med C02 sugende træer. Men der er også meget negativ påvirkning, da vores branche har et højt forbrug af maskiner, køretøjer og kemi, og en kompleks værdikæde.

Derfor søgte vi i slutningen af 2021 virksomhedsprogrammet SMV:Grøn og fik for nylig tilsagn om et tilskud på lige over 200.000, som skal hjælpe til at skubbe på vores bæredygtige udvikling, via rådgivning og kompetenceopbygning. Igennem et år kommer vi til at analysere virksomhedens påvirkning på miljøet, og til at klæde vores medarbejdere på, til finde de løsninger, som giver bedst mening i forhold til miljømæssig bæredygtighed.


SMV:Grøn programmet varer et år, og efterlader os efter planenS med en tydelig grøn plan, og et bæredygtighedsuddannet medarbejderkorps.


Puljen til grøn omstilling administreres af de lokale erhvervshuse. Læs mere her: SMV:Grøn | Virksomhedsprogrammet


Læs mere om nyheden her: Anlægsgartnere får hjælp til at blive grønnere – Erhverv – sn.dk – Sjællandske Nyheder

Del på sociale medier:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Flere indlæg

Anlægsgartnergruppen idverde runder milliarden

Konkurrencestyrelsen har netop godkendt, at anlægsgartnervirksomheden Grøn Vækst bliver en del af idverde gruppen i Danmark. Med godkendelsen runder idverde en milliard i årlig omsætning.

ISO re-certificering i hus

Vi er stolte af at kunne sige, at vi atter er blevet certificerede i ISO 45001 for arbejdsmiljø og 14001 for miljø.
Grøn Vækst A/S har haft certificeringerne siden 2013 og arbejdet med miljø og arbejdsmiljø har været en kerne i virksomheden, siden opstarten i 2011.

Grøn Vækst bliver en del af idverde Danmark

”Vi har solgt Grøn Vækst til idverde, som er Europas førende anlægsgartnergruppe. For at gøre os relevante for vores kunder i fremtiden, samler vi kræfter, kompetencer og viden, hvis vi som samfund og som branche vil gøre en reel forskel i forhold til de klima- og biodiversitetsudfordringer, vi står over for”, siger Jakob Kristensen, som sammen med Thomas Olesen er ejer og grundlægger af Grøn Vækst.