fbpx

Jyllandsafdeling godt fra start

Marts 2020:

I 2019 startede Grøn Vækst A/S en afdeling i Holstebro. Til at lede introduktionen til det jyske marked, ansatte vi Mads Munksgaard, der er født og opvokset i netop Holstebro.

Afdelingen er kommet godt fra start, og er allerede etableret samarbejdspartner for offentlige kunder, grundejerforeninger og boligselskaber.

Mads Munksgaard er godt tilfreds:
Når man tænker på, at vi endnu ikke har været etableret et år, er det yderst tilfredsstillende at konstantere, at vi allerede passer grønne områder for f.eks. en stor grundejerforening i  Søndervig, der består af ikke mindre end 550 sommerhuse. Vi startede sidste år et samarbejde med NordVestBo, som indledningsvis indeholdt en masse arbejde til vores træplejeafdeling med rydning af en stor mængde busketter i flere af boligselskabets afdelinger. Det har senere udviklet sig med andre, mere permanente opgaver. Vi passer de grønne områder for Ringkøbing Skjern Forsyning på fast aftale og vi har p.t. tilkaldevagter på en række andre boligselskaber. Lige nu løser vi også andre, spændende opgaver, og der er flere andre lovende aktiviteter i støbeskeen, så jeg er meget fortrøstningsfuld.
Især fordi vores kunder er rigtig glade og tilfredse med samarbejdet, og vi gør selvfølgelig også alt, hvad vi kan, for at servicere dem på allerbedste vis“, slutter Mads.

Grøn Vækst A/S har yderligere etableret en sattelitafdeling i Esbjerg. Det er i øjeblikket primært en tilbudsafdeling, og den ser også lovende ud.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde i Jylland, kan du kontakte Mads Munksgaard.

Del på sociale medier:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Flere indlæg

Grøn Vækst bliver en del af idverde Danmark

”Vi har solgt Grøn Vækst til idverde, som er Europas førende anlægsgartnergruppe. For at gøre os relevante for vores kunder i fremtiden, samler vi kræfter, kompetencer og viden, hvis vi som samfund og som branche vil gøre en reel forskel i forhold til de klima- og biodiversitetsudfordringer, vi står over for”, siger Jakob Kristensen, som sammen med Thomas Olesen er ejer og grundlægger af Grøn Vækst.

Rekord regnskab og ny millionopgave

Vi kan med glæde skrive, at vi er kommet ud af 2021 med et overskud efter skat på knap 12,7 mil kroner (mod 3,2 i 2020) og en omsætning der steg med 44% i forhold til 2020.

Grøn omstilling projekt i gang

Vi har modtaget med midler fra EU-projekt, som støtter erhvervslivet post-corona. I hele 2022 er der fokus på grøn omstilling