fbpx

Rekord regnskab og ny millionopgave

Vi kan med glæde skrive, at vi er kommet ud af 2021 med et overskud efter skat på knap 12,7 mil kroner (mod 3,2 i 2020) og en omsætning der steg med 44% i forhold til 2020.

Rekord regnskab og ny millionopgave

Det er det bedste regnskab i Grøn Vækst A/S’ historie.

Oveni regnskabet har vi netop skrevet en 6-årig kontrakt, med mulighed for forlængelse, med Regionens sygehuse, til 17,5 mil i årligt driftsbudget. Opgaven indebærer drift, vedligehold og vintertjeneste på alle regionens sygehuse, herunder Roskilde, Holbæk og Slagelse, og betyder at vi skal finde mindst 14 nye ansatte i disse lokalområder.

“Der er tale om en gammel ’kending’ som vi tidligere har lavet arbejde for og haft et utroligt godt samarbejde med, så vi glæder os enormt over, at vi nu igen skal se efter sygehusenes udendørs arealer og sikre en god oplevelse for deres mange besøgende.”, siger direktør Jakob Kristensen. Årsregnskabet kan læses på virk.dk.

Del på sociale medier:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Flere indlæg

Anlægsgartnergruppen idverde runder milliarden

Konkurrencestyrelsen har netop godkendt, at anlægsgartnervirksomheden Grøn Vækst bliver en del af idverde gruppen i Danmark. Med godkendelsen runder idverde en milliard i årlig omsætning.

ISO re-certificering i hus

Vi er stolte af at kunne sige, at vi atter er blevet certificerede i ISO 45001 for arbejdsmiljø og 14001 for miljø.
Grøn Vækst A/S har haft certificeringerne siden 2013 og arbejdet med miljø og arbejdsmiljø har været en kerne i virksomheden, siden opstarten i 2011.

Grøn Vækst bliver en del af idverde Danmark

”Vi har solgt Grøn Vækst til idverde, som er Europas førende anlægsgartnergruppe. For at gøre os relevante for vores kunder i fremtiden, samler vi kræfter, kompetencer og viden, hvis vi som samfund og som branche vil gøre en reel forskel i forhold til de klima- og biodiversitetsudfordringer, vi står over for”, siger Jakob Kristensen, som sammen med Thomas Olesen er ejer og grundlægger af Grøn Vækst.