fbpx

Vi vil være Danmarks bedste anlægsgartnerfirma

På rette vej
I efteråret 2011 startede Jakob Kristensen og Thomas Olesen Grøn Vækst A/S. De havde både visioner, virkelyst og erfaring nok til at så en spire, som er vokset til en stærk og sund virksomhed med afdelinger i Roskilde, Hillerød, Esbjerg og Holstebro.

Værdierne
Virksomheden bygger på 3 hovedværdier: samarbejde, faglighed og arbejdsomhed.
Værdierne i Grøn Vækst A/S er udvalgt som de vigtigste parametre for en sund og driftig virksomhed, hvor det også er sjovt og fagligt tilfredsstillende at arbejde.

Udvikling
Efter de to miljøcertificeringer, som løftede Grøn Vækst A/S op i en klasse for sig selv, var første større skridt en udvidelse i Hillerød, hvor Grøn Vækst A/S overtog en stor del af arbejdsopgaverne fra det konkursramte LK Gruppen i efteråret 2014. Efterfølgende er hovedkontoret flyttet fra Slagelse til Roskilde og der er etableret afdelinger i Esbjerg og Holstebro. Det er gået godt med at implementere udvidelsen i den normale drift, og Grøn Vækst A/S er altid på udkig efter nye muligheder, hvis de supplerer de igangværende aktiviteter på passende vis – og i øvrigt passer ind i virksomhedens forretningsstrategi.

Olesen og Kristensen har på få år opbygget Grøn Vækst til Danmarks næststørste privatejede anlægsgartnerfirma. Men de ved begge at størrelse ikke gør det alene. Derfor er der særlig fokus på kvalitet og kvalitetsstyring i både drift og administration.

Arbejdsopgaver
Grøn Vækst A/S har specialiseret sig i drift og vedligeholdelse af grønne områder.
Uanset om vi arbejder for større private virksomheder, i offentlige parker og grønne områder eller på kirkegårde, så betjener vi vores kunder med medarbejdere, der både har den faglige baggrund og lyst til netop dette arbejde.

Som kunde hos os kan man derfor forvente en veltilrettelagt service, hvor vores dygtige og venlige medarbejdere løser de aftalte opgaver til tiden og med den rigtige faglige kvalitet.

I vinterperioden sørger vi for snerydning og glatførebekæmpelse på flere end 1000 lokationer på hele Sjælland, Lolland Falster, Fyn og i Jylland.

Ring allerede i dag

Lyder dette tiltalende, og har du behov for vore ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Jakob Kristensen og Thomas Olesen

Del på sociale medier:

Facebook
LinkedIn
Email

Flere indlæg

Ørestad

Grøn Vækst har fornøjelsen af at pleje og passe de smukke naturområder ved Københavns nyere bydel Ørestad